SKUPINA Logotip Veterani SE PREDSTAVI


Dovolite, da se vam predstavimo. Nadeli smo si ime »Veterani« - saj imamo za seboj pomembno preizkušnjo - zmagali smo v najpomembnejši bitki – za svoje življenje in za svojo samostojnost.


Smo različnih starosti, moški in ženske, vsak s svojo zgodbo, drugačno izkušnjo, ki nam je spremenila življenje - a z istim ciljem: da se čimprej in čimbolj uspešno vrnemo v naravni ritem življenja.


Pred poškodbo glave smo imeli drugačne cilje, sanje in življenjske zgodbe. Sedaj smo jih morali prilagoditi. Vsak na svoj način se prebijamo naprej. Ob tem se srečujemo z različnimi ovirami, a vztrajamo in lahko se pohvalimo z uspehi.


Čeprav smo v kontaktu vsakodnevno, se srečujemo tudi uradno in sicer enkrat mesečno, druga sreda v mesecu je naša. To je čas, ko si lahko podarimo izkušnje in podelimo svoje uspehe. Sproščeni pogovori, prijateljstva, razumevanje in medsebojna podpora so nepogrešljivi del našega novega življenja. Imamo srečo, da nas razumejo. Lahko vprašamo ter razkrijemo težave s katerimi se srečujemo. Iščemo nove, svoje poti. V pomoč so nam naši terapevti, ki nam pomagajo, da lažje razumemo, kar se nam dogaja.


Odločili smo se, da svojo srečo podelimo. Nam ogromno pomeni naša medsebojna podpora in izmenjava izkušenj. Z njuno pomočjo je čas rehabilitacije krajši, bolj prijeten in iskanje nove poti uspešnejše.


Verjamemo, da se s podobnimi težavami srečujete tudi vi. Ne sramujte se in vprašajte, povežite se z nami. Želimo, da bodo naše izkušnje v podporo tudi vam.


Aprila smo se dobili na računalniški delavnici:

Foto skupine Veterani na računalniški delavnici

Foto skupine Veterani na računalniški delavnici 2

Tudi junija 2006 smo se zbrali na drugi računalniški delavnici.NAŠE SPOROČILOVerjemite vase, tudi ko naletite na oviro. Nikoli ne obupajte. Bodite strpni do sebe in drugih, saj vaše težave ne razumejo z lahkoto niti vaši domači.... Pojdite korak po korak.....Bodite ponosni tudi na majhne uspehe, saj za njimi vedno pridejo tudi veliki. Ne odklonite pomoči in dovolite ljudem, da vas imajo radi, zaradi vas samih.


Pridružite se nam vsako drugo sredo v mesecu na Inštitutu za rehabilitacijo (Soča) v 1. nadstropju nove stavbe ali on-line na Forumu!


Tudi naša družina in prijatelji ter znanci potujejo to novo pot z nami. In njim je včasih še težje, saj nas imajo radi, pa ne vedo, kako bi nam lahko pomagali. Za tiho podporo, in neizmerno ljubezen se jim neizmerno zahvaljujemo.


Skupina Logotip Veterani